Viorica Dăncilă, somată să-și scoată masca de Marcel Vela și să plece din guvern

Chiar dacă un timp a reușit să păcălească pe toată lumea, până la urmă Viorica Dăncilă a fost deconspirată. Viorica se ascundea de aproape 6 luni în guvernul Orban cu ajutorul unei măști de bărbat, folosindu-se de numele Marcel Vela.

Mulți spun că, privind în retrospectivă, ar fi trebui să intuiască mai devreme că sub masca lui Marcel Vela se ascunde Viorica Dăncilă. ”Se chinuia vizibil de fiecare dată când citea de pe foaie, intra doar la baie de femei și refuza să vorbească în engleză. Iar de multe ori l-am surprins pe Marcel Vela croșetând în propriul birou. Trebuia să știu că e Viorica Dăncilă”, spune un angajat al guvernului.

Evident, sunt destui care au răsuflat ușurați când au aflat că Marcel Vela este de fapt Viorica Dăncilă. ”Sincer, mi-era un pic jenă că în PNL există un idiot atât de mare”, a recunoscut Ludovic Orban. ”Bine că s-a dovedit că e de la PSD, nu de la noi. Acum sper că doamna Dăncilă o să-și arunce masca și va pleca din guvern. Ar trebui să avem propriul prost în fruntea ministerului de Interne, nu unul de la PSD.”

Scris de Calin
15 aprilie 2020 10:04
Citește mai mult despre: Dancila

Alte articole

Vezi mai mult