Ludovic Orban s-a întors extrem de binedispus de la Bruxelles. În cele trei zile petrecute în capitala Belgiei, premierul nostru a degustat nu mai puțin de 348 de tipuri de bere locală. 

orban_rares_bogdan_bere.jpg ”Din păcate vizita a durat doar trei zile”, spune Ludovic Orban. ”Belgienii cred că au peste 1.000 de sortimente de bere, iar eu n-am degustat nici jumătate din ele. Însă cu siguranță mă voi întoarce în Bruxelles, că n-am somn noaptea când mă gândesc la berile de-acolo de care încă nu m-am atins.”

Cel mai mare regret al lui Orban este că nu i-a trecut prin cap să se facă europarlamentar, ca să stea toată ziua la Bruxelles. ”Trebuia să-mi dau seama că la Bruxelles e rost de băutură serioasă când a anunțat Băsescu că va candida pentru europarlamentare, dar uite că nu mi-a trecut atunci prin cap. Mare, mare păcat”, a oftat premierul României.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 10.01.2020 14:09 Politic

National Cinematografic