E oficial, la București nu va avea loc nici un meci de la EURO 2020! Oficialii UEFA au fost efectiv șocați să vadă ce condiții mizerabile oferă Bucureștiul și sunt convinși că nici măcar un miracol nu va face orașul pregătit pentru EURO 2020, așa că i-au retras dreptul de a găzdui meciuri din cadrul turneului european de peste 2 ani.

fotbal_meci_vechi.jpg ”Și dac-am vorbi de EURO 1920 și Bucureștiul tot n-ar întruni minimele condiții pentru găzduirea unui meci”, a spus Pierre de Cebal, înalt oficial UEFA. ”Orașul e plin de gropi, sunt munți de gunoaie chiar și în zone centrale, iar transportul public e sub orice critică. Și oamenii de aici sunt inculți - dracului, unii nici măcar nu știu să pronunțe EURO 2020 corect.”

”Dar poate cel mai grav”, a adăugat înaltul oficial UEFA, ”este faptul că în București există încă locuri în care primești berea caldă, or asta înseamnă o bătaie de joc pe care nu o putem tolera. Eu sunt convins că cineva a făcut o confuzie și a propus Bucureștiul doar pentru că l-a confundat cu Budapesta. Pentru că numai un tâmpit putea da Bucureștiului meciuri la EURO 2020. Vorbim de un campionat european, totuși, nu de unul sătesc.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 17.04.2018 16:44 Sport

National Cinematografic