Bătăi de stradă în Centrul Vechi între suporterii Elveției și doi șobolani

Din păcate meciul dintre selecționatele Franței și Elveției, care are loc în seara aceasta la București, este marcat de violențe. Un grup de suporteri elvețieni s-au încăierat cu doi șobolani agresivi în Centrul Vechi. Scandalul a pornit de la un covrig scăpat pe jos de un suporter elvețian, care a fost înhățat de unul din zecile de mii de șobolani care mișună pretutindeni prin centrul Capitalei.

Elvețienii, renumiți pentru zgârcenia lor, nu au lăsat cu niciun chip șobolanul să plece cu covrigul. Un alt șobolan, mai masiv, a sărit în apărarea primului, moment în care printre elvețieni s-a instalat panica. Un elvețian a scos briceagul după ce unul din șobolani i-a ciupit prietena de fund, dar asta i-a făcut pe șobolani să atace suporterii cu mâncare stricată din tomberoane.

Românii din Centrul Vechi n-au asistat impasibili, ci din contră, au sărit în ajutorul șobolanilor, din patriotism, scandând ”Afară! Afară cu elvețienii din țară”, după care au profitat de ocazie și s-au tirat fără să achite nota de la terasă. Intervenția Poliției a fost însă rapidă, tot scandalul încheindu-se după ce polițistul Marian Godină a adoptat unul din șobolani, pe care l-a adăugat colecției sale de animale bizare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
28 iunie 2021 13:46
Citește mai mult despre: bătaie Centrul Vechi Elveția șobolani

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult