Dacă nu câștigăm, măcar să râdem! Viitorul antrenor al naționalei va fi Bendeac

România nu are mari șanse să producă vreo surpriză în calificările viitoare, având în vedere ce fotbaliști avem. Dar, pe de altă parte, nimeni nu spune că băieții noștri nu pot să ne țină din nou cu sufletul la gură și gura până la urechi cu giumbușlucuri, poate și centrări prin spatele porții. De aceea președintele FRF Răzvan Burleanu ia în serios varianta Mihai Bendeac pentru postul de selecționer al naționalei de seniori. 

„Tehnic vorbind, Bendeac se pricepe la fotbal cam Alibec iar asta spune multe. Pe de altă parte, e glumeț, aduce voie bună în vestiar și imită un antrenor de fotbal mai bine decât Iordănescu. Cât privește strategia, tactica, astea nu-s foarte complicate. Îl trimitem la un curs intensiv la școala federală de antrenori, în două săptămâni o să fie și el la nivelul celorlați selecționeri, nu e greu să urli «pasăăăă băăăăă», «ia-l că nu știe» și, mai ales, «bag-o-n ațe în pizda mă-sii»”, a explicat un oficial FRF. În plus, a precizat acesta, dacă luăm un gol face el o glumă, îl imită pe Fernando din Caransebeș și se distrează lumea, uită de probleme. 

Un alt avantaj al lui Bendeac este că poate să motiveze foarte bine băieții în vestiar, dacă se costumează în Gigi Becali, un personaj respectat în lumea sportului, sau dacă se costumează în Pițurcă, pentru fotbaliștii mai superstițioși care cred în Satana. În plus, cei 5 ani de UNATC și încă vreo 10 de actorie și-au spus cuvântul: Bendeac sparge semințe pe bancă și recită și din Hamlet în același timp. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 iunie 2016 15:28
Citește mai mult despre: Bendeac Nationala

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult