Daniel Pancu, exclus din Academia Română pentru afirmațiile despre femei

Academia Română a decis astăzi să-l excludă pe academicianul Daniel Pancu, remarcat în ultimul timp prin declarațiile sale complet neinspirate la adresa femeilor. Colegii săi din Academie l-au taxat dur, spunând că ”Femeia trebuie pusă la locul ei, la cratiță, nu omorâtă, cum susține Pancu. E inadmisibil!”, a declarat Aurel Pop, șeful Academiei Române.

Din păcate și alți academicieni români sunt de părere că e absurd să omori femeile, pentru că n-ar mai avea cine să spele vasele.

Nici comentatorii sportivi nu au asistat impasibili. Ei spun că Pancu nu a driblat deloc bine această situație și propriul creier i-a pus o talpă în careu, după care tot Pancu a ratat transformarea de la 11 metri, declarându-și admirația pentru teroristul islamic cecen Ramzan Kadîrov.

Pancu e într-o situație atât de nasoală încât nici măcar stăpâna lui, Gabi Firea, nu l-a primit în curte când s-a dus pe la ea să slugărească cu ziua. E posibil ca Pancu să fie dat afară și de la spălătoria auto unde lucrează de anul trecut.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
7 martie 2022 11:58
Citește mai mult despre: Cecenia femei Pancu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult