Presa a dezbătut îndelung subiectul „baia miliardarului Ion Țiriac”, o încăpere care are, conform relatărilor, peste 250 de metri pătrați. Dar nimeni nu și-a pus întrebarea de ce Țiriac are nevoie de o asemenea baie imensă. Din fericire, un apropriat al acestuia a dezvăluit secretul. 

baia_lui_tiriac_tenis.jpg

„Doar săracii citesc pe budă că n-au altceva de făcut, că e spațiul mic și înghesuit. Eu joc tenis, ăsta e hobby-ul meu, din asta am făcut bani, că dacă-mi plăcea cartea acum eram un rupt în fund ca Pleșu”, s-a confesat miliardarul prietenilor săi, și ei posesori de băi de dimensiuni considerabile.

Dealtfel se și știe cu cine joacă Țiriac tenis când e pe budă, că doar nu dă cu mingea în peretele de marmură de Rușchița. Recent au apărut informații că pupilul său, Boris Becker, e iar falit, de la divorțuri, băutură și droguri iar Ion Țiriac a anunțat imediat că-l va ajuta, că are un job pentru el. Când băieții de mingi nu pot să vină, sarcina de a recupera mingile revine, ca de obicei, premierului României. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 18.12.2018 06:54 Sport

National Cinematografic