Presa a dezbătut îndelung subiectul „baia miliardarului Ion Țiriac”, o încăpere care are, conform relatărilor, peste 250 de metri pătrați. Dar nimeni nu și-a pus întrebarea de ce Țiriac are nevoie de o asemenea baie imensă. Din fericire, un apropriat al acestuia a dezvăluit secretul. 

baia_lui_tiriac_tenis.jpg

„Doar săracii citesc pe budă că n-au altceva de făcut, că e spațiul mic și înghesuit. Eu joc tenis, ăsta e hobby-ul meu, din asta am făcut bani, că dacă-mi plăcea cartea acum eram un rupt în fund ca Pleșu”, s-a confesat miliardarul prietenilor săi, și ei posesori de băi de dimensiuni considerabile.

Dealtfel se și știe cu cine joacă Țiriac tenis când e pe budă, că doar nu dă cu mingea în peretele de marmură de Rușchița. Recent au apărut informații că pupilul său, Boris Becker, e iar falit, de la divorțuri, băutură și droguri iar Ion Țiriac a anunțat imediat că-l va ajuta, că are un job pentru el. Când băieții de mingi nu pot să vină, sarcina de a recupera mingile revine, ca de obicei, premierului României. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 18.12.2018 08:54 Sport

National Cinematografic