Există aşa-zisele "sporturi extreme", ca bungee jumpingul, kiteboardingul, săritul cu parapanta într-o tornadă sau hocheiul subacvatic la copcă - şi există sporturi extreme adevărate! Marcel Cornescu, un bărbat de 35 de ani din cartierul Titan, e adeptul celor din urmă.

james-bond-running-in-a-suit-e1438894325896.jpg
În fiecare dimineaţă, înainte să plece la serviciu, lui Marcel îi place să dea pe gât două-trei bidonaşe de iaurt şi să înfulece un platou cu prune, de preferinţă verzi.

Apoi, într-o combinaţie de parkour, sprint şi ultra-metrou, acesta purcede hotărât spre locul său de muncă, la o corporaţie din Pipera.

"Cel mai nasol la sportul nemilos al iaurtpruningului e să nu ajungi la finish. Atunci eşti nevoit să te întorci acasă, să-ţi pui pantalonii de rezervă şi s-o iei de la capăt", recunoaşte acesta. "Dar senzaţia aia de împlinire, când reuşeşti să parcurgi tot traseul... Ah, nimic nu bate senzaţia aia."

"Sincer, mai bine sar cu motocicleta peste şanţul cu crocodili", spune un coleg de birou, recunoscând că admiră curajul lui Marcel.


beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 22.01.2020 05:51 Sport

National Cinematografic