Dependent de adrenalină! Un român bagă 3 iaurturi şi un kil de prune înainte de muncă

Există aşa-zisele „sporturi extreme”, ca bungee jumpingul, kiteboardingul, săritul cu parapanta într-o tornadă sau hocheiul subacvatic la copcă – şi există sporturi extreme adevărate! Marcel Cornescu, un bărbat de 35 de ani din cartierul Titan, e adeptul celor din urmă.

În fiecare dimineaţă, înainte să plece la serviciu, lui Marcel îi place să dea pe gât două-trei bidonaşe de iaurt şi să înfulece un platou cu prune, de preferinţă verzi.

Apoi, într-o combinaţie de parkour, sprint şi ultra-metrou, acesta purcede hotărât spre locul său de muncă, la o corporaţie din Pipera.

„Cel mai nasol la sportul nemilos al iaurtpruningului e să nu ajungi la finish. Atunci eşti nevoit să te întorci acasă, să-ţi pui pantalonii de rezervă şi s-o iei de la capăt”, recunoaşte acesta. „Dar senzaţia aia de împlinire, când reuşeşti să parcurgi tot traseul… Ah, nimic nu bate senzaţia aia.”

„Sincer, mai bine sar cu motocicleta peste şanţul cu crocodili”, spune un coleg de birou, recunoscând că admiră curajul lui Marcel.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
22 ianuarie 2020 03:51
Citește mai mult despre: sporturi extreme

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult