Pe zi ce trece, condițiile din închisorile din România devin tot mai greu de suportat. Ultima lovitură primită de deținuți a venit luni, când s-a decis eliberarea lui Meme Stoica. Deținuții spun că mai pot trece cu vederea gândacii, frigul sau mâncarea proastă, dar lipsa unui sex de calitate deja e mult mai mult decât pot ei îndura.

 puscariasi meme bombo.jpg

”Două femei aveam și noi la dispoziție, Bombo și Mimi, și ni le-au luat pe amândouă”, se plânge deținutul Robert Acrișor. ”E drept că Mimi era mai mult cu Borcea și frații Becali, dar ne-o mai dădeau și nouă câteva zile pe săptămână. Acum că a plecat, o să ajungem să facem sex noi bărbații între noi, ca poponarii! Suntem oameni, nu animale!”

 Chiar dacă Meme Stoica le-a promis deținuților că nu-i va uita și că le va face vizite conjugale ori de câte ori va avea ocazia, cei aflați după gratii nu cred în astfel de promisiuni. ”La fel ne-a promis și Bombo, dar nu s-a mai întors. Iar la Mimi e chiar mai greu, că ea se va reuni acum cu marea lui iubire, Reghe. Tot ce sper e că Reghe, dacă-o are pe Mimi, ne-o va trimite nouă de Anamaria Prodan, cum a mai făcut în trecut”, spune Robert Acrișor.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 16.02.2016 09:55 Sport

National Cinematografic