Dinamo, aproape salvat! Borcea a convins toate femeile lăsate gravide să dea bani la club

Mai multe judecătoare, procuroare, fotomodele și femei aflate în stații de autobuz în general au răspuns chemării lui Cristi Borcea de a susține Dinamo în perioada dificilă financiar prin care trece.

Ce le unește pe toate aceste femei este că banalul fapt că i-au născut cel puțin un copil lui Cristi Borcea. Așa că nu e greu de înțeles de ce Borcea le-a convins și să redirecționeze 3,5% din impozitul lor pe venit către Dinamo. A contat poate și faptul că Borcea le-a anunțat că doar așa mai pot să primească pensie alimentară în continuare.

Cei care nu au (și nici nu doresc) un copil cu Cristi Borcea, dar vor să mai vadă Dinamo jucând, mai ales atunci când pierde lamentabil, o pot face fără a scoate niciun leu din buzunar, doar redirectionand o parte din impozitul deja plătit către stat, aici: https://programddb.f230.ro/28xx.

Durează mai puțin decât o partidă de sex cu Cristi Borcea, sub 1 minut de pe mobil, nu trebuie să depui niciun formular la ANAF și scapi și de riscul evident al unei întâlniri cu Borcea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Publicitate
30 ianuarie 2023 11:23
Citește mai mult despre: borcea Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult