Generație de inculți. 70% din tineri cred că „U Cluj” vine de la „Untold Cluj”

Dacă mai era nevoie de o dovadă că tinerii de azi sunt inculți, ea a venit ieri sub forma unui studiu care a arătat că 70% dintre tineri sunt convinși că „U Cluj” vine de la „Untold Cluj”, nicidecum de la numele uneia dintre cele două echipe de fotbal din oraș (Universitatea Cluj, nu Sănătatea Cluj).

Ce-i drept, pe stadionul din Parcul Central se adună mult mai mulți oameni la Untold decât la meciurile Universității Cluj, iar boxele Untold se aud de la o distanță mult mai mare decât scandările suporterilor clujeni, deci cumva e de înțeles de ce tinerii asociază U-ul mai degrabă cu Untold decât cu Universitatea. Însă la 8% dintre tineri nivelul de incultură nu este deloc scuzabil, pentru că aceștia au impresia că CFR Cluj este o echipă de fotbal reală, nu numele gării din oraș.

Cum rezultatele studiului au fost publicate abia ieri, e de așteptat ca în cel mult două zile informația să ajungă și la Cluj, moment în care se vor revolta cu siguranță mulți uiști din oraș. Pentru cei care nu știu, Clujul este un oraș dominat de uiști.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iunie 2024 07:11
Citește mai mult despre: u cluj Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult