Gigi Becali a anunțat noul antrenor FCSB: Rareș Bogdan, că e sluga perfectă

Gigi Becali a ales deja următorul antrenor al FCSB-ului. „Aduc pe cineva de la Bruxelles“, s-a lăudat patronul FBSC în fața ziariștilor. „M-am tot gândit unde găsesc cea mai bună slugă, să fie cineva care să execute tot ceea ce-i spun și până la urmă mi-a picat fisa: Rareș Bogdan. Să nu-mi mai ziceți mie Becali dacă există undeva o slugă mai bună decât Rareș Bogdan“.

Gigi Becali l-a lăudat pe Rareș Bogdan și pentru că nu se pricepe deloc la fotbal. „Asta înseamnă că va asculta orbește de mine când îi spun cine să joace și cine nu, că el oricum nu înțelege nimic din fotbal. El e bun la ales costume de naș și ginerică, la eșarfe și batistuțe, nu la un sport de bărbați, cum este fotbalul“, este de părere patronul FSBC.

La un singur lucru trebuie să fie atent Rareș Bogdan dacă vrea să-și păstreze postul de antrenor FCSB. „Eu l-am văzut cum se îmbracă și cum se rujează, ba s-a mai dus și la Bruxelles, așa că știu cam ce-i place lui. Dar i-am zis: «Răreșel, să nu te prind că-ți aduci băieței în cantonament, că ne supărăm». Și mi-a promis că nu aduce“, a spus Becali.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 iulie 2022 14:05
Citește mai mult despre: FCSB gigi becali rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult