Haosul continuă la Dinamo: clubul este antrenat acum prin telepatie de un vraci din Costa Rica

Suporterii dinamoviști care au crezut ca viața nu îi mai poate surprinde, s-au înșelat amarnic. Exasperați din cauza lipsei rezultatelor și șocați din cauza faptului că doctorul Gigi Mulțescu nu a putut fi convins să opereze din nou la cârma echipei, conducătorii dinamoviști au decis că este nevoie de un nou șoc la echipă, însă unul mai mare, nu ca până acum, cu jumătăți de măsură.

„La noi este clar, prima opțiune după o înfrângere este să-l sunăm pe nea Gigi Mulțescu, indiferent cine este antrenor. Însă de data asta nu l-am mai putut convinge, chiar dacă i-am promis că-i vom face cadou o ambulanță SMURD, second-hand. Tot nu avem medic la echipă și unii jucători chiar îl cred doctor, pentru că peste tot este cunoscut sub numele acesta. Însă din păcate vecinii din bloc și rudele i-au interzis lui nea Gigi să se mai uite la Dinamo. Am fost să vorbim cu vraciul Marjiana din Belgrad, care era full, așa că ni l-a recomandat pe Osvaldo, un vraci foarte respectat din Costa Rica. Am legătura cu dânsul prin intermediul unui suporter dinamovist care n-a mai suportat și a vrut să i se piardă urma. Osvaldo ne-a spus că ne ajută și că este mândru să o antreneze pe Dinamo. Jucătorii s-au arătat încântați și ne-au spus că simt deja prezența sa în vestiar. Unii, cei cu ștate vechi la echipă, au visat chiar indicațiile pentru meci. În lumea de azi dacă nu experimentezi cele mai noi metode nu poți avea succes”, a menționat un acționar.

„Așa este, ni s-a comunicat ca Mister Osvaldo este noul antrenor. Nu l-am văzut niciodată dar am înțeles că este brunet. Cu unii jucători ar fi început deja să comunice, în somn. Din ce-am încercat să interpretăm, pare să favorizeze sistemul 4-3-3 care în a doua repriză s-ar transforma într-un 4-4-2 clasic. Ni s-a spus că vom primi tot felul de semne în timpul meciului și va trebui să ne adaptăm în funcție de asta. Noi oricum nu înțelegeam ce urlau și gesticulau antrenorii de pe margine, așa că ni se pare un pas înainte. Speram Mister sa fie mulțumit de noi și să ne ajute așa cum poate și dânsul. La antrenament a fost azi apă călduță, deci ceva se întâmplă”, a declarat un jucător dinamovist.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
27 aprilie 2021 19:00
Citește mai mult despre: antrenor Dinamo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult