Lotul României, iritat de treningurile contrafăcute: “Nici la nuntă-n Vaslui nu poţi purta aşa ceva”

Ultimele dezvăluiri ale lui Cătălin Tolontan au fost confirmate de mai mulţi sportivi din lotul României! Într-un interviu recent, câţiva membri ai echipei naţionale de aruncarea titirezului s-au plâns că treningurile primite pentru olimpiada de la Rio sunt “ştifturi ordinare, cu care nu te-ar primi nici la o nuntă în Vaslui”.

“Eu am rude în estul ţării şi pot confirma: poa’ să scrie Kappa şi de zece ori pe el, dar treningul ăsta e sub Aulibu şi Didibao. Sigla s-a dezlipit, fermoarul se mai ţine în trei aţe… La mine în sat nu te-ar primi la nicio cumetrie îmbrăcat în halul ăsta”, a declarat atletul Sandu Amărghioalei.

“În mod normal, pentru Jocurile Olimpice treningul trebuie să fie ‘ginerică-quality’, cum se zice pe la noi. Să meargă cu nişte pantofi din piele de crocodil. Ce au primit sportivii noştri e în cel mai bun caz echipament de mers la birt joia, nici măcar de mers la birt duminica”, a adăugat un expert în modă din Huşi în cadrul unei emisiuni dedicate scandalului.

“Chiar dacă era Kappa original, eu unul nu l-aş purta dacă m-aş însura mâine. Anul ăsta, la biserică se poartă Reebok şi la primărie Fila”, a încheiat fashionistul huşean.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 august 2016 16:27
Citește mai mult despre: echipament fake nunta Olimpiadă Rio 2016 Vaslui

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult