”Lângă niște odioși e întotdeauna loc și pentru alți odioși” e probabil calculul pe care și l-a făcut recent Ionuț Lupescu. După ce și-a asigurat susținerea infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea și s-a pozat zâmbitor alături de Gabi Firea, candidatul la șefia FRF a continuat în aceeași linie și a obținut susținerea a altor trei mari odioși, Kim Jong-un, Bashar al-Assad și Alexandru Arșinel.

lupescu_diversi_odiosi.jpg Și dacă tot s-a luat de mână cu pesediștii, Ionuț Lupescu și-a schimbat pe ultima sută de metri și sloganul pentru campanie, alegând unul mult mai adecvat comportamentului său din ultimele zile. ”Ceaușescu de trăia, pe Lupescu îl vota!” e mesajul cu care Lupescu, sfătuit de pesediști, e convins că va câștiga alegerile pentru șefia FRF.

”E trist, dacă nu de-a dreptul penibil ce-a făcut Lupescu, nu trebuia niciodată să se asocieze cu pesediștii”, apreciază reputatul analist sportiv Decebal Popescu. ”Din candidatul generației de aur, Lupescu a devenit, iată, candidatul generației de penali. Îmi pare rău că ajung să spun asta, dar la cât de cârnat e, lui Lupescu n-ar trebui să i se mai spună Kaizerul, ci Parizerul.”

Nea Costel, drojdier:

“Până şi eu mă trezesc pe 26 mai ca să merg la vot! N-ai nicio scuză dacă stai acasă!”

Scris de Calin | Tuesday, 17.04.2018 17:43 Sport

National Cinematografic