”Lângă niște odioși e întotdeauna loc și pentru alți odioși” e probabil calculul pe care și l-a făcut recent Ionuț Lupescu. După ce și-a asigurat susținerea infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea și s-a pozat zâmbitor alături de Gabi Firea, candidatul la șefia FRF a continuat în aceeași linie și a obținut susținerea a altor trei mari odioși, Kim Jong-un, Bashar al-Assad și Alexandru Arșinel.

lupescu_diversi_odiosi.jpg Și dacă tot s-a luat de mână cu pesediștii, Ionuț Lupescu și-a schimbat pe ultima sută de metri și sloganul pentru campanie, alegând unul mult mai adecvat comportamentului său din ultimele zile. ”Ceaușescu de trăia, pe Lupescu îl vota!” e mesajul cu care Lupescu, sfătuit de pesediști, e convins că va câștiga alegerile pentru șefia FRF.

”E trist, dacă nu de-a dreptul penibil ce-a făcut Lupescu, nu trebuia niciodată să se asocieze cu pesediștii”, apreciază reputatul analist sportiv Decebal Popescu. ”Din candidatul generației de aur, Lupescu a devenit, iată, candidatul generației de penali. Îmi pare rău că ajung să spun asta, dar la cât de cârnat e, lui Lupescu n-ar trebui să i se mai spună Kaizerul, ci Parizerul.”

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 17.04.2018 18:43 Sport

National Cinematografic