Lovitură de imagine! După Dragnea și Firea, Lupescu a obținut și suținerea lui Kim Jong-un și Bashar al-Assad

”Lângă niște odioși e întotdeauna loc și pentru alți odioși” e probabil calculul pe care și l-a făcut recent Ionuț Lupescu. După ce și-a asigurat susținerea infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea și s-a pozat zâmbitor alături de Gabi Firea, candidatul la șefia FRF a continuat în aceeași linie și a obținut susținerea a altor trei mari odioși, Kim Jong-un, Bashar al-Assad și Alexandru Arșinel.

Și dacă tot s-a luat de mână cu pesediștii, Ionuț Lupescu și-a schimbat pe ultima sută de metri și sloganul pentru campanie, alegând unul mult mai adecvat comportamentului său din ultimele zile. ”Ceaușescu de trăia, pe Lupescu îl vota!” e mesajul cu care Lupescu, sfătuit de pesediști, e convins că va câștiga alegerile pentru șefia FRF.

”E trist, dacă nu de-a dreptul penibil ce-a făcut Lupescu, nu trebuia niciodată să se asocieze cu pesediștii”, apreciază reputatul analist sportiv Decebal Popescu. ”Din candidatul generației de aur, Lupescu a devenit, iată, candidatul generației de penali. Îmi pare rău că ajung să spun asta, dar la cât de cârnat e, lui Lupescu n-ar trebui să i se mai spună Kaizerul, ci Parizerul.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 aprilie 2018 18:43
Citește mai mult despre: Dragnea Firea frf Lupescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult