Milioane de fani Real Madrid au reclamat un bug imens la noul FIFA 19: ”Ronaldo apare ca jucătorul lui Juventus”

Șoc printre fanii lui Real Madrid! Și-au instalat noul FIFA 19, au ales Realul ca echipă și s-au apucat de joc, dar stupoare: Cristiano Ronaldo nu era în lot. Șocul a fost și mai mare când au aflat de ce nu apare Ronaldo (Cristiano, nu brazilianul) în lotul lui Real Madrid: pentru că este în lotul lui Juventus.

Așa că milioane de fani Real Madrid au raportat imediat bugul, cerând să fie remediat de urgență, altfel ei nu vor mai cumpăra niciodata FIFA. Cei de la Electronic Arts, dezvoltatorii jocului, au decis însă să-i ignore complet.

”Nu e vina noastră că Real Madrid are fani atât de tâmpiți, care habar n-au ce transferuri face echipa lor preferată”, spun cei de la Electronic Arts. ”Și, oricum, fanii Realului nu prea cumpără jocul, ei sunt din categoria celor care își instalează variante piratate.”

Aparent, nici fanii lui Juventus nu sunt mai inteligenți. 80% dintre ei habar n-aveau că Ronaldo joacă acum la Juventus, dar au decis să nu raporteze bugul, pentru că-l consideră unul favorabil lor. Se estimează că următorii care vor afla cu surprindere că Ronaldo nu mai joacă la Real sunt fanii Barcelonei, care vor avea șocul ăsta când se va juca meciul direct Barca-Real.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 octombrie 2018 18:10
Citește mai mult despre: FIFA Ronaldo

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult