Mircea Lucescu se laudă că el descoperă primul cel mai dulce pepene din grămadă

Deși la vârsta lui alții se retrag să-și crească strănepoții, Mircea Lucescu rămâne la fel de prolific. După ce s-a lăudat că-n fiecare an el descoperă primul pepenele cel mai dulce și cu coaja cea mai subțire din orice piață, acesta și-a găsit imediat angajament: a semnat un contract pe patru veri cu un club de tradiție, „60+ da’ n-arată de mai puțin de 90”, al pensionarilor din cartierul Berceni.

Aceștia l-au instalat la cârma echipei lor de căutători fervenți și strâmbători din nas în fața stivelor de pepeni din piețele cartierului. Il Luce spune că a fost încântat de proiect, mai ales în urma unor mesaje de apreciere scrise cu tramvaiul 11 direct pe caroseria mașinii sale. „Tehnicile de a afla pepenii bine copți eu le-am introdus pe tot mapamondul, când eram la Brescia. Pe vremea când ceilalți loveau pepenele doar cu latul să vadă dacă-i bun, eu am folosit primul procedee inovative – ciocănitul cu mijlociu’, ascultatul pe tranziție pozitivă, dar și bobârnacele rapide și repetate, pe flancurile cojii”, dezvăluie cel supranumit în Berceni „Il FF Dulce Miere”.

„Ce nu știe lumea e că eu, practic, am reinventat pepenele, după ce tot eu îl inventasem. Asta în timpul junioratului la Dăbuleni, unde mă exilase familia Ceaușescu, invidioasă pe marele jucător și antrenor ce urma să devin”, dezvăluie Il Luce din CV. În ciuda experienței, Lucescu și-a început ușor ezitant noul mandat, cu câțiva pepeni declarați „așa și-așa” de suporteri. Totuși, el a găsit explicația acestui debut șters, dând vina tot pe omul în negru – bodyguard-ul de la BOSS FORS SEKURYTI care l-ar fi vânat permanent pe Il Luce pe tot parcursul evoluției sale în grămada de pepeni.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Harald
21 iulie 2020 15:29
Citește mai mult despre: pepeni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult