Mircea Sandu, favorit în lupta cu cancerul

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor (gsp, pentru cei care se descurca si fara vocale) Mircea Sandu a declarat fix aşa: “Nu m-am speriat deloc cînd am auzit că am cancer, ba chiar m-a întărit vestea.” Mulţi ar crede că am întors textul pe dos, că am început cu poanta.

 

De fapt, asta e realitatea şi, din câte se pare, vestea ca are cancer a venit ca o surpriză plăcută pentru preşedintele FRF. La vârsta lui, la situatia lui financiară, după atâtea succese profesionale, simţea că viaţa nu mai are niciun sens, nu-i mai aduce nicio provocare. În lipsa cancerului, probabil că s-ar fi sinucis.

„Din păcate, nu e nici asta o provocare pe măsura mea, e un cancer slab, tratabil. Mi-e şi ruşine cu un adversar atât de modest, de-aia nici n-am spus nimic până acum”, a declarat Mircea Sandu. „În lupta cu cancerul, pornesc ca favorit, deşi se spune că astăzi nu mai există boli mici. Sper să nu fie grupa morţii.”

 

Preşedintele FRF spune că de mult nu a mai simţit fiorul competiţiei. El mărturiseşte că a dus o viaţă tare nesportivă, în special după ce s-a lăsat de sport.

“Cred că din cauza asta m-am şi îmbolnăvit. Medicii spun că boala pe care o am e posibil să fie recidiva unei accidentări mai vechi, de când jucam la Sportul. Atunci am avut o uşoară întindere şi am intrat pe teren nerefăcut complet. Masorul m-a avertizat că s-ar putea agrava, dar eram tânăr, nu l-am luat în seamă.”

În încheiere, preşedintele Federaţiei a mărturisit că s-a lăsat de băut, deşi auzise şi el că mulţi ruşi se apără de cancerul de afară cu votcă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 februarie 2010 09:35
Citește mai mult despre: cancer frf mircea sandu sanatate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult