Naționala a ajuns atât de slabă încât o poate bate până și Mircea Badea

Rușinea istorică suferită de naționala de ”fotbal” a României a ridicat multe semne de întrebare dar și multe îngrijorări cu privire la soarta fotbaliștor. Prin cercurile sportive a început să circule ipoteza că naționala ar putea mânca bătaie chiar și de la Mircea Badea, care chiar nu a bătut pe nimeni, niciodată, nici măcar la table.

Scenariul ar fi unul previzibil. Seara, nervos pe ceva, Mircea Badea va începe să comenteze situația reprezentativei, va cataloga pe câțiva din jucători drept ciumpalaci iar unul dintre ei se va simți ofensat și va riposta. Mircea îl va convoca la luptă dreaptă iar celălalt, fotbalist find la cap, va accepta provocarea crezând că poate bate și el ceva.

Riscurile sunt majore, naționala ar putea să mai ia câteva înfrângeri de tipul 3 pumni în cap la zero iar echipele la care activează jucătorii vor trebui să găsească alți oameni care să încălzeqscă banca de rezervă. Mai mult, în măsura în care Edi Iordănescu va rămâne selecționer acesta se va vedea nevoit să-l convoace pe taică-su la lot, că măcar moșu știe să dribleze mai bine decât toată Liga 1.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 iunie 2022 19:02
Citește mai mult despre: bataie fotbal Iordanescu Mircea Badea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult