Nesimțire! Guvernul nu a dat azi zi liberă, deși Halep a ajuns în finală la Roland Garros

Că guvernanții sunt nesimțiți știa deja toată lumea. Dar că nivelul lor de nesimțire poate atinge cote paroxistice prea puțini bănuiau. Într-o nouă manifestare a nesimțirii care îl caracterizează, premierul Victor Ponta a refuzat să dea azi liber la toată lumea, ca să celebreze fiecare accederea în finala de la Roland Garros a Simonei Halep.

Mai ales că luni e zi liberă, cu ocazia Rusaliilor, cu atât mai mult era oportună decizia de a da liber azi tuturor românilor. Însă Victor Ponta, antrenorul actual al Simonei Halep – dacă e să ne luăm după CV-ul actualizat aseară de premier – a considerat că românii trebuie să se concentreze asupra realizărilor sale personale, nu asupra performanței Simonei Halep.

”Domnul Victor Ponta își construiește, încet-încet, o imagine de cel mai iubit conducător al țării. Or, dacă ar fi dat zi liberă pentru că Simona Halep a ajuns în finală la Roland Garros, practic ar fi recunoscut că Simona Halep este mai importantă decât el pentru români. Dar domnul premier a promis că se va revanșa, va da zi liberă când își va aniversa ziua de naștere”, a povestit un consilier al lui Ponta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
6 iunie 2014 04:59

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult