O nouă probă eliminatorie la examenul de permis de motocicletă: Trebuie să asurzeşti tot cartierul

Credeai că oricine poate deveni motociclist? Nimic mai fals. De acum, ca să primeşti permisul tip A, trebuie să arăţi că eşti capabil să asurzeşti un cartier întreg, indiferent de capacitatea cilindrică a motorului. Candidaţii care au scuter vor primi un amplificator. Cei care vor să meargă cu motocicleta de enduro noaptea prin oraş vor primi un semn distinctiv, pentru ca poliţia să-i vadă şi să-i îndrume către un spital, să deranjeze pacienţii.

“În primul rând că dacă n-ai toba tăiată, nu te primeşte în examen. Totul se face din acceleraţie. Aici ori plezneşte timpanul, ori ai picat. Examenele se vor da noaptea, pe străzi cu blocuri de locuinţe şi case, pentru a deranja cât mai mulţi oameni. Dacă iese cineva să înjure motociclistul candidat, e un plus la punctaj”, explică poliţistul examinator Robert Acrişor.

Cei mai zgomotoşi motociclişti vor primi două permise, ca atunci când le suspendă poliţia permisul pentru că merg ca ghiolbanii cu 200 la oră prin localitate, sau pe contrasens, să mai aibă un permis de rezervă, să poată deranja încontinuu cât mai mulţi oameni.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 septembrie 2015 13:19
Citește mai mult despre: motocicleta permis auto poluare fonica zgomot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult