Pentru că i-am bătut la rugby, canadienii s-au răzbuna crunt: ni l-au trimis pe Hrușcă înapoi

De la agonie la extaz! Victoria memorabilă a Naționalei de rugby a fost plătită extrem de scump. Pentru că nu știu să piardă cu demnitate, canadienii s-au răzbunat în cel mai crunt mod posibil: l-au expulzat pe Ștefan Hrușcă, pe care va trebui să îl ținem în România tot anul, nu doar pe perioada sărbătorilor de iarnă.

”De ani de zile căutăm un motiv să vi-l trimitem înapoi pe Hrușcă”, a recunoscut cu sinceritate ambasadorul canadian. ”Iar băieții noștri din echipa de rugby ne-au dat un motiv excelent. De aceea, pentru canadieni, ei sunt acum niște eroi, deși au pierdut meciul cu România. Vor rămâne pentru totdeauna în inima canadienilor, drept cei care ne-au ajutat să scăpam de Hrușcă.”

Iar veștile proaste nu se opresc aici pentru români. Nu doar că ne vom trezi cu cloindele lui Hrușcă peste noi mult mai repede decât de obicei, dar mâine joacă Naționala de fotbal, care cel mai probabil va reveni de la 0-0 pentru a încheia meciul cu Finlanda cu un nou 0-0.  ”O nație de depresivi care ascultă colindele lui Hrușcă, asta vor deveni românii”, este sigur ambasadorul canadian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
7 octombrie 2015 12:54
Citește mai mult despre: colinde Hrusca rugby

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult