După ce fiul lui Dragnea a fost huiduit și înjurat de fanii la meciul dintre Rapid și Turris Turnu Măgurele, echipa patronată de Dragnea jr., membrii CNCD s-au autosesizat imediat și au dat câteva sute de amenzi.

csaba_asztalos_23.jpg ”Un caz scandalos în care românii care sunt fiul lui Liviu Dragnea și sunt patroni de fermă de porci și echipă de fotbal sunt discriminați de oameni agresivi”, a comentat șeful CNCD, Csaba Asztalos. ”Și e de datoria noastră să intervenim când astfel de categorii sociale, din care face parte și domnul fiul lui Dragnea, sunt agresate fără motiv.”

Șeful CNCD sune că s-au aplicat sute de amenzi, pentru trei categorii de persoane care-au discriminat la meci. ”Câte 5.000 de lei pentru toți cei care l-au huiduit pe domnul fiul lui Dragnea, 8.000 de lei pentru cei care l-au înjurat și 3.000 de lei pentru cetățenii care efectiv au stat și s-au uitat la ce se întâmplă, fără să încerce să împiedice discriminarea. Lor le-am dat amendă pentru că n-au făcut nimic”, a explicat Csaba Asztalos.

Scris de Calin | Friday, 28.09.2018 13:25 Sport

National Cinematografic