După ce fiul lui Dragnea a fost huiduit și înjurat de fanii la meciul dintre Rapid și Turris Turnu Măgurele, echipa patronată de Dragnea jr., membrii CNCD s-au autosesizat imediat și au dat câteva sute de amenzi.

csaba_asztalos_23.jpg ”Un caz scandalos în care românii care sunt fiul lui Liviu Dragnea și sunt patroni de fermă de porci și echipă de fotbal sunt discriminați de oameni agresivi”, a comentat șeful CNCD, Csaba Asztalos. ”Și e de datoria noastră să intervenim când astfel de categorii sociale, din care face parte și domnul fiul lui Dragnea, sunt agresate fără motiv.”

Șeful CNCD sune că s-au aplicat sute de amenzi, pentru trei categorii de persoane care-au discriminat la meci. ”Câte 5.000 de lei pentru toți cei care l-au huiduit pe domnul fiul lui Dragnea, 8.000 de lei pentru cei care l-au înjurat și 3.000 de lei pentru cetățenii care efectiv au stat și s-au uitat la ce se întâmplă, fără să încerce să împiedice discriminarea. Lor le-am dat amendă pentru că n-au făcut nimic”, a explicat Csaba Asztalos.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Friday, 28.09.2018 12:25 Sport

National Cinematografic