Român întors din Deltă: ”N-am prins nimic, dar m-a mușcat un țânțar de 2 kile!”

Lăudăroși, ca întotdeauna! Un turist proaspăt revenit din Delta Dunării spune că peștele nu prea a tras, dar țânțarii au fost mai mari ca niciodată. Românul povestește de un țânțar vestit, care trăiește pe un canal secret și a crescut atât de mult, că atunci când te mușcă e ca și cum ai dona 3 pungi de sânge la Crucea Roșie. Deși a încercat inclusiv cu coropișniță și blinker, românul n-a putut să-l prindă.

”Când intra în cort, eu nu mai aveam loc. Am încercat să-l omor cu o rachetă de badminton, dar mi-a rupt-o”, spune Marian, care avea pe corp o singură mușcătură, adâncă de 10 cm, unde țânțarul înfigea trompa din când în când. Noaptea, din cortul lui Marian se auzea un sunet de supt și colegii pescari erau invidioși: ”Am crezut că a reușit să și-o sugă singur, că el e mai slăbuț, n-are burtă ca noi”.

Marian susține că a reușit totuși să ucidă bestia, pe drumul de întoarcere. ”Eram în mașină, el era pe mine, mi-am pus centura și am pus o frână bruscă. A ieșit prin parbriz și a lovit mortal o vacă de pe marginea drumului, lângă Cernavodă”, povestește Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 august 2020 10:12
Citește mai mult despre: delta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult