Un român se chinuie de 3 ore să afle scorul de aseară pe gsp.ro

Adevăratele drame se petrec chiar sub ochii noştri! Marcel Popescu, un bărbat de 53 de ani din Tecuci, a ratat aseară meciul pentru că avea de încărcat lăzi de pufuleţi într-un TIR. „Lasă că mă uit pe gsp.ro mâine dimineaţă să văd rezultatul”, şi-a spus acesta, cu un optimism demn de cauze mai bune.

De mai bine de 3 ore, acesta navighează în gol pe site-ul GSP, încearcă să afle scorul confruntării cu Islanda.

„Am aflat multe chestii interesante, de exemplu ce culoare mai are lenjeria intimă a lui Becali, scandalul sexual de la FC Motopompa Roşie Vîrteşcoiu, părerea Ralucăi Zenga despre cumnaţii ei Mario şi Luigi, sondajul care arată că 8% dintre pensionari îşi mai aduc aminte de marele portar Eustache Caraflîceanu care a jucat în 1920 la FC Venus”, mărturiseşte Marcel, cu acelaşi licăr inexplicabil de speranţă în ochi. „Încă puţin şi dau şi de rezultatul meciului naţionalei de aseară.”

Potrivit unor surse neoficiale, rezultatul meciului ar fi bine ascuns în articolul cu titlul „Dorinel Munteanu explică ce le-a spus procurorilor DNA într-o benzinărie din Piteşti”, dar să nu-i stricăm lui Marcel bucuria navigării pe gsp.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
9 octombrie 2020 12:21
Citește mai mult despre: echipa nationala gsp

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult