Vecinii Mariei Sharapova se plâng că azi-noapte a jucat 4 ore de tenis cu iubitul ei şi după urlete i-a luat 2 seturi

Nu se dă bătută! Deși Simona Halep i-a scos tenisul din cap la Italian Open, Maria Sharapova a mai avut un meci greu chiar aseară, cu iubitul ei, potrivit vecinilor. Urletele rusoaicei au trezit oamenii chiar și la 500 de metri de casa ei și unii vecini spun că în primul set a fost un break de 28 de minute în game-ul 7, câștigat clar de Sharapova, dar și iubitul ei i-a înfipt câțiva ași rapizi.

”A fost un meci lung, cu multe răsturnări de situație. La un moment dat Sharapova s-a certat rău cu iubitu, pentru că zicea că a fost out și el că ar fi fost in. Până la urmă băiatul a trebuit să-i dea dreptate, probabil ca să-i închidă gura, că a tăcut imediat Sharapova și i-a luat un game supărată, doar gemea, nu mai urla”, explică un vecin.

”Băiatul a pierdut pe serviciul lui și a urlat și el un pic, între seturi, probabil de frustrare. Cel mai tare a urlat când s-a făcut schimbul de mingi”, explică o vecină pasionată de tenis. Aceeași vecină îi sugerează Sharapovei să joace ca la băieți, care ajunge primul la 3 seturi, și poate așa o să urle mai puțin pe teren. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
22 mai 2018 06:06
Citește mai mult despre: Maria Sharapova tenis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult