Vin la pachet! După ce Reghe s-a întors la Steaua, și Anamaria Prodan a revenit pe centura Capitalei

E sezonul revenirilor! După ce Reghecampf a decis să revină la Steaua, și Anamaria Prodan a anunțat vestea așteptată de toți tiriștii cu sufletul la gură: se va întoarce pe centura Bucureștiului.

”Centura este prima mea iubire, era firesc să mă întorc”, a spus soția lui Reghecampf. ”Dar nu vreau să spun mai multe, pentru că eu sunt adepta faptelor, nu a vorbelor. Gata, de mâine reîncep treaba, abia aștept. Dacă vreți să dați de mine, știți bine cât e tariful, vă aștept pe toți.”

Vestea a fost primită cu entuziasm de tiriști. ”E ca și cum ar fi venit moșul mai devreme pentru mine”, spune tiristul Geo Lemandroi. ”Anamaria Prodan este motivul pentru care m-am făcut șofer de tir, ei îi datorez totul. Și eu sunt și suporter Steaua, deci am două motive de bucurie, că s-au întors și Reghe, și Anamaria.”

Cu ocazia asta s-a clarificat și de ce au ieșit transportatorii în stradă: nu ca să protesteze împotriva cuiva sau să ceară ceva, ci pur și simplu ca să sărbătorească revenirea Prodancei pe centură.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 decembrie 2015 17:28
Citește mai mult despre: Anamaria Prodan centura curve

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult