Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 16 august

Traian Băsescu a trecut cu brio testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant de navă. Din păcate, nu a înţeles aluzia şi va rămâne în ţară.

„Ce facem weekendul ăsta în Bucureşti?” …Se întreabă retoric spărgătorii de apartamente, în condiţiile în care toată lumea e plecată la mare.

O grădină zoologică din China a prezentat un câine pe post de leu. Atenţie! Dacă mârâie şi latră când băgaţi mâna în buzunar, înseamnă că nici voi n-aţi primit salariul în lei.

A început dărâmarea vârfului de munte construit de un magnat local pe un bloc de apartamente din Beijing. „Cine sunteţi voi să vă puneţi cu natura?”, au declarat mai mulţi ecologişti revoltaţi.

Obţineţi un abdomen plat în cel mai scurt timp, fără exerciţii istovitoare. Angajaţi-vă la Jurnalul Naţional.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 august 2013 12:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 16 august

Dragnea despre Mircea Geoană: „Nu ştie să piardă, poate ia o pauză şi se mai gândeşte”. Geoană i-a replicat dur lui Dragnea: „După toate candidaturile mele, numai un inconştient poate spune că eu nu ştiu să pierd.”

Sever Voinescu: Cred că PDL are un mare viitor în România. Fix la fel de mare cât liderul PDL, Emil Boc.

Dacia Duster are probleme cu frânele.

Asta dacă reuşeşte să se pună în mişcare…

Traian Băsescu a fost huiduit la Ziua Marinei. Dacă Băsescu vindea toată flota, nu se mai ţinea nici Ziua Marinei, nici nu-l mai huiduiau oamenii.

O grădină zoologică din Taiwan a fost amendată pentru că a împerecheat un leu cu o tigroaică. Ceva similar s-a petrecut şi la noi, unde Guvernul Boc şi-a băgat moneda bostwaneză în leul nostru.

Robert Turcescu a demisionat de la Realitatea. Pentru faptul că nu-i vom mai auzi vocea o vreme, redacţia TNR îi oferă o bilă albă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
16 august 2010 14:44
Citește mai mult despre: Basescu Boc Geoana stiri pe scurt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult