Bianca Drăguşanu, jignită în Dubai de un şeic arab! A fost acuzată că este lector universitar

Bianca Drăguşanu, jignită în Dubai de un şeic arab! A fost acuzată că este lector universitar

Atac mârlănesc al unui şeic arab la adresa Biancăi Drăguşanu! Deşi oficial se află în Dubai în vacanţă, Bianca a fost acuzată şeicul Al Habtoor că adevăratul motiv la vizitei din Dubai îl reprezintă susţinerea unor prelegeri la o prestigioasă universitate din zonă, pe tema legăturii reducţiei fenomenologice husserliene cu filozofia arabă a secolului IX.

Bianca se apară si spune că şeicul a atacat-o din cauză că i-a refuzat de mai multe ori avansurile sexuale. “Omul delirează! M-aţi văzut vreodată pe mine cu o carte în mână? Habar n-am ce-i ăla husserl, eu niciodată nu am avut activităţi intelectuale. Prost să fii să-l crezi pe acest şeic, cine mă cunoaşte ştie că eu nu sunt deloc inteligentă de felul meu”, a răspuns Bianca acuzaţiilor.

Ea chiar s-a arătat dispusă să facă un test cu detectorul de minciuni, pentru a dovedi că ea practică cea mai veche meserie din lume. “Ştiu că lumea e invidioasă pe preţurile mari pe care le practic, dar ăsta nu e un motiv să mă acuzi că susţin prelegeri pe teme filozofice”, s-a revoltat Bianca.

Scris de Calin
@Fără categorie
11 ianuarie 2013 19:01

Articole asemanătoare

Vezi mai mult