Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Pentru că se fac 4 ani de TNR, miercuri, 4 sepembrie, facem cinste. De la eveniment nu pot lipsi cititorii noştri, aşa că punem la bătaie 20 de invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu la această postare, cu motivul pentru care ar trebui să primiţi o inviţie la Ospăţul TNR. Vor fi luate în considerare doar comentariile care vor fi făcute azi, până cel târziu la orele 20:00. Cei mai convingători 20 de cititori TNR vor primi cel tarziu mâine la prânz un mail cu absolut toate detaliile despre eveniment.

Important! Comentariile trebuie să conţină numele vostru real şi o adresa de mail validă (de nume şi prenume e nevoie ca să vă putem trece pe lista de invitaţi, iar de mail ca să vă anunţăm detaliile).

Update (ora 20:00) – comentariile s-au închis. Revenim mâine!

Comentarii 113 comentarii

  • Pentru ca Pitong… Dar cred ca e nevoie de un raspuns putin mai am amplu.:) So, pentru ca sunteti o redactie nonconformista, una libera in exprimare, vesela, cu glume above average, cu un umor fin si totodata pe intelesul tuturor. Si pentru ca am vrut sa fac parte din echipa voastra. Si poate inca mai vreau.
    A, era sa uit! Si mai ales pentru stima pe care vi-o port pentru glumele deosebit de apreciate de noi la adresa lui MM Stoica.:)
    Toate cele bune!

  • Ar trebui să mă chemaţi şi pe mine,pentru că nimeni nu a mai depus cerere!

  • eu as venii daca ar fi dupa mine, da’ pe departe ii maramuresul de bucuresti, si pe langa trebuie sa trec si prin Salaj si apoi eu nu ma risc

  • Pentru ca va respect umorul, pentru ca e perfect sa incep diminetile citind articolele voastre, pentru ca ati fost singurii care m-au scos din depresii dupa decesul mamei – ar fi si pacat sa nu va cunosc.

  • ar trebui sa primesc o invitatie la tort pentru ca va sharuiesc glumele bune de mai bine de 2 ani, doar cele bune bineinteles, cele mai slabute le las cu speranta ca vor disparea, astfel am obsercat ca in timp dumele slabe s-au diminuat considerabil, mai e de munca, dar sunteti pe drumul cel bun, indirect i-am ajutat si pe oamenii din Vaslui sa devina mai buni, cea mai buna educare se face prin ironizare, cred eu… succes in continuare!!

Postari recente

Vezi mai mult