Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Pentru că se fac 4 ani de TNR, miercuri, 4 sepembrie, facem cinste. De la eveniment nu pot lipsi cititorii noştri, aşa că punem la bătaie 20 de invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu la această postare, cu motivul pentru care ar trebui să primiţi o inviţie la Ospăţul TNR. Vor fi luate în considerare doar comentariile care vor fi făcute azi, până cel târziu la orele 20:00. Cei mai convingători 20 de cititori TNR vor primi cel tarziu mâine la prânz un mail cu absolut toate detaliile despre eveniment.

Important! Comentariile trebuie să conţină numele vostru real şi o adresa de mail validă (de nume şi prenume e nevoie ca să vă putem trece pe lista de invitaţi, iar de mail ca să vă anunţăm detaliile).

Update (ora 20:00) – comentariile s-au închis. Revenim mâine!

Comentarii 113 comentarii

  • Bravo si la cat mai multe aniversari .
    ne faceti viata mai frumoasa
    ps . nu vreau invitatie ca nu pot sa o onorez

  • Miercuri 4 septembrie ies de la munca la ora 16, imi este foame dar mai ales sete ,vacanta nu am avut, toamna vine, salariu pe 7 deci, ma simt obligat sa vin la voi, nu ma puteti rata, nici nu sti-ti ce o sa pierdeti daca faceti una ca asta.
    Si ca sa fie si mai neagra gaura poate imi aduc si nevasta.

  • Pentru că tort.

  • Nu stiu eu sa fac glume ca ale voastre, insa stiu foarte bine sa rad cand intru pe site-ul vostru. Imi plictisesc prietenii citindu-le din TNR pe la terase, in masini, pana sfarsim cu totii prapadindu-ne de ras. Nu tin neaparat sa va intalnesc deoarece va am zilnic aproape, dar daca tot a aparut aceasta ocazie cine stie….

  • Intrucat citesc aceasta pagina de la postarea cu „Incep lucrarile de suspendare la autostrada A2”, post de care mi-e dor si pe care nu-l gasesc momentan si am invatat si colegii de la birou sa rada cu bun gust citind site-ul in cauza.

Postari recente

Vezi mai mult