Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Pentru că se fac 4 ani de TNR, miercuri, 4 sepembrie, facem cinste. De la eveniment nu pot lipsi cititorii noştri, aşa că punem la bătaie 20 de invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu la această postare, cu motivul pentru care ar trebui să primiţi o inviţie la Ospăţul TNR. Vor fi luate în considerare doar comentariile care vor fi făcute azi, până cel târziu la orele 20:00. Cei mai convingători 20 de cititori TNR vor primi cel tarziu mâine la prânz un mail cu absolut toate detaliile despre eveniment.

Important! Comentariile trebuie să conţină numele vostru real şi o adresa de mail validă (de nume şi prenume e nevoie ca să vă putem trece pe lista de invitaţi, iar de mail ca să vă anunţăm detaliile).

Update (ora 20:00) – comentariile s-au închis. Revenim mâine!

Comentarii 113 comentarii

  • Mda, nu am un motiv anume. Sunt pur si simplu curios sa va cunosc 🙂 Ma delectez cu umorul vostru zilnic si, drept urmare, apare curiozitatea de a face cunostinta cu voi.

  • Ca ca mine nu gasiti!
    Asa ca, daca nu acum… la anul sau La Multi Ani!

  • pentru ca vreau sa-i intalnesc pe cei care ne fac zilele mai frumoase cu glumele lor si ne prezinta realitatile de zi cu zi intr-o maniera mai convingatoare si mai amuzanta decat celelalte publicatii.

  • Vreau sa vin la ospatul TNR deoarece trebuie sa ii cunosc pe cei care imi fac ziua mult mai frumoasa, si sa le strang mana! Si poate pentru ca sunt din Vaslui, si sunt injurat de prietenii/ele care imi citesc postarile scrise de voi, cu referire la Vaslui! Pe de alta parte, va respect pentru lipsa de romanitate din voi. (In sensul bun la cuvantului) Si sper sa va pot explica mai multe in acest sens

  • pentru ca rad de ma cac pe mine cand va citesc articolele

Postari recente

Vezi mai mult