Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Pentru că se fac 4 ani de TNR, miercuri, 4 sepembrie, facem cinste. De la eveniment nu pot lipsi cititorii noştri, aşa că punem la bătaie 20 de invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu la această postare, cu motivul pentru care ar trebui să primiţi o inviţie la Ospăţul TNR. Vor fi luate în considerare doar comentariile care vor fi făcute azi, până cel târziu la orele 20:00. Cei mai convingători 20 de cititori TNR vor primi cel tarziu mâine la prânz un mail cu absolut toate detaliile despre eveniment.

Important! Comentariile trebuie să conţină numele vostru real şi o adresa de mail validă (de nume şi prenume e nevoie ca să vă putem trece pe lista de invitaţi, iar de mail ca să vă anunţăm detaliile).

Update (ora 20:00) – comentariile s-au închis. Revenim mâine!

Comentarii 113 comentarii

  • Pentru ca invitatia e dubla!
    Vedeti voi, eu sunt singur chitros si olecuta cam rusinos. Dar daca invitatia e dubla nu pot veni acolo singur ca as simtii ca pierd ceva. Una e sa vin doar eu si sa strang resturile intr-o sacosica „ca sa le duc la catel” si alta e sa vin cu inca cineva, nu?
    Din strategia asta ma gandesc ca poate as ramane si cu sacosica celei pe care o conving sa vina cu mine, dandu-i pe la nas cu sediul TNR, ca va cunoaste si ea pe voi si vrajeli destea!
    E?

  • Vreau sa vad daca si mancarurile voastre sunt la fel de nesarate

  • As vrea sa primesc o invitatie in speranta ca acolo se va afla si Decebal Popescu:)),dar pacat ca nu pot sa ajung la petrecere

  • Merci de invitatie si felicitari pentru initiativa!!! Voi verifica agenda sa vad daca am 2 ore libere, am sa ma consult si cu logodnica, poate amana cursul de pilotaj pe Concorde si va anunt cu minim 45 minute anterior taierii tortului daca reusim sa ajungem. Urrrrraaaaaaaa!!!

  • Scriu din partea unei organizatii non-profit, doresc sa vin la petrecerea voastra sa iau un platou doua cu hrana sa il duc jucatorilor Rapidului.
    Daca se poate reprogramati eventimentul pe maine-poimaine, altfel se poate sa fie prea tarziu!!

Postari recente

Vezi mai mult