Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Concurs! Câştigă invitaţii la Ospăţul TNR de 4 ani

Pentru că se fac 4 ani de TNR, miercuri, 4 sepembrie, facem cinste. De la eveniment nu pot lipsi cititorii noştri, aşa că punem la bătaie 20 de invitaţii duble. Tot ce trebuie să faceţi e să lăsaţi un comentariu la această postare, cu motivul pentru care ar trebui să primiţi o inviţie la Ospăţul TNR. Vor fi luate în considerare doar comentariile care vor fi făcute azi, până cel târziu la orele 20:00. Cei mai convingători 20 de cititori TNR vor primi cel tarziu mâine la prânz un mail cu absolut toate detaliile despre eveniment.

Important! Comentariile trebuie să conţină numele vostru real şi o adresa de mail validă (de nume şi prenume e nevoie ca să vă putem trece pe lista de invitaţi, iar de mail ca să vă anunţăm detaliile).

Update (ora 20:00) – comentariile s-au închis. Revenim mâine!

Comentarii 113 comentarii

  • Eu nu am mai mancat de ceva vreme. Sunt student, stau in regie si ai mei nu mi-au mai trimis un borcan de zacusca sau magiun :|. Poza asta va spune totul!
    http://mitza.fnhost.org/wp-content/uploads/2009/04/windows.jpg

  • Motivul pentru care eu ar trebui sa primesc invitatia este : pentru ca merit! La multi ani!:)

  • Imi pare rau…v-a pus cineva sa ma chemati? ok, chiar nu cred ca mai trebuie sa insistati atat, am zis nu, si gata.

  • Pentru ca daca nu ma invitati pe mine, o sa ma supar si-o sa fac un site mai hatru si mai popular ca al vostru, ca sa ma razbun!:P Daca vreti sa mai aveti ce sarbatori si la anul, eu tre’ sa fiu nelipsit de pe lista de invitati, chiar daca n-o sa vin, da?! Acum, evaluati voi oferta, care e de nerefuzat: voi ma treceti pe lista, eu nu vin si astfel mai puteti trece unul, ceea ce inseamna ca practic nici nu m-ati trecut pe lista! Si rezolvati astfel mai multe lucruri deodata: (1) eliminati posibila concurenta viitoare nepunandu-va cu nebunu’, ca nu se stie niciodata…; (2) ii dati nebunului satisfactie mocca, fiindca nu-i dati, de fapt, nimic; (3)voi va inchideti lista oricum cu alalt.
    Acuma, lasand gluma la o parte, nu luati in consideratie post-ul asta pentru o posibila invitatie, caci nu-mi plac mascarile astea festiviste… ;)Vreau insa sa va transmit ca va citesc cu mare placere de fiecare data, chiar si atunci cand o mai dati „pe langa”, fiindca va inteleg…nah…pana si eu mai fac uneori glume proaste! 😛

  • I-mi pare rau…va pus cineva sa m-a chemati? ok, chiar nu cred ca m-ai trebuie sa insistatii atit, am zis decat ca nu vin si gata.

Postari recente

Vezi mai mult