PiticiGratis scrie ştiri inventate fără s-o ştie

Radu Alexandru, un blogger de la Caţavencii, are o problemă cu ştirile inventate. În sensul că nu-i plac, motiv pentru care a simţit nevoie să ne înjure într-o postare pe blogul lui, piticigratis.com.

E dreptul lui să ne înjure, stăm bine cu autoironia şi nu ne deranjează asta. În schimb, făţărnicia lui e deranjantă. Mai întâi, zice în textul lui aşa:

După care, în secţiunea de comentarii, zice aşa:

Nu i-a luat deloc mult până să se apuce de ştiri inventate. Avem un sfat pentru el: când mai faci ştiri inventate, încearcă să le faci pe cât posibil credibile. Dacă în loc de 50 de milioane ziceai 30 de milioane, ştirea ta inventată era mult mai reuşită.

Comentarii 44 comentarii

  • ftmie ala e un mediocru si un limitat imens. Vrei sa gasesti ceva sa te iei de piticiul gratis, iar ce gasesti e banii pe care presupui tu ca ii face.
    Crezi tu ca parca opinia cuiva se schimba daca piticiul zice ca face 50 mil, iar tu zici ca face 30 mil, fie ca poti dovedi sau nu. Esti definitia absoluta a mediocritatii, roman prost ce esti.

  • cert e ca nici el,nici voi nu mai aveti un strop de haz cu animozitatile astea de un romanism autentic gen”eu castig mai mult,ba nu eu,eu am mai mult trafic,lasa ca stiu eu ca nu ai ca bucurestiul e mic,taci ba ca esti fomist,ba tu,ba tu,uite ti-am pus facebookul pe blog….slabi,foarte slabi si amuzanti ca o hemoragie cerebrala…asta e umor ba futu-va-n gat?!
    hai ca borasc….

  • Hilar, absolut hilar.
    Bai, poate daca ai fi scris si tu ceva mai putin insipid, poate macar m-as fi amuzat si asa as fi castigat ceva din faptul ca am citit postarea asta. Insa frustrarea ta a fost destul de mare incat nu mai faci diferenta intre troll si realitate.

  • pe net nu o sa castige nimeni niciodata fiindca sigur mai apare cineva care sa-si dea cu parerea dar,legat de tnr vs pitici: va prezentati glumele toti ca pamflete dar cand sunt la adresa voastra va suparati ca pizdele. n-am citit tnr si nici n-am sa o fac mai mult decat articolul de mai sus dar, pe departe radu,chiar daca ma gasesesc uneori prin imaginea trolilor pe care ii prezinta, e cu mult peste ce esti tu.Nu-ti zic asta ca sa-ti infingi un deget in cuc de oftica ci pentru ca tu ai demonstrat mai sus cat de pizda cu cuc esti.spor mai departe, ai o felie de pizza din partea mea cand te vad pe strada.

  • doamne, ce penibili sunteti:))

Postari recente

Vezi mai mult