PiticiGratis scrie ştiri inventate fără s-o ştie

Radu Alexandru, un blogger de la Caţavencii, are o problemă cu ştirile inventate. În sensul că nu-i plac, motiv pentru care a simţit nevoie să ne înjure într-o postare pe blogul lui, piticigratis.com.

E dreptul lui să ne înjure, stăm bine cu autoironia şi nu ne deranjează asta. În schimb, făţărnicia lui e deranjantă. Mai întâi, zice în textul lui aşa:

După care, în secţiunea de comentarii, zice aşa:

Nu i-a luat deloc mult până să se apuce de ştiri inventate. Avem un sfat pentru el: când mai faci ştiri inventate, încearcă să le faci pe cât posibil credibile. Dacă în loc de 50 de milioane ziceai 30 de milioane, ştirea ta inventată era mult mai reuşită.

Comentarii 44 comentarii

  • http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=swine_flu
    Arata-i boului de pitici gratis ca a copiat cuvant cu cuvant pe bloggerul maddox.
    http://maddox.xmission.com/
    In general retarzi din astia gen piticigratis sau Mircea Badea care se dau mari originali sunt cei care copie mot a mot pe cineva din strainatate

  • micul taranel moldovenesc – si zic aici de radu, piticul gratis, copiaza cu truda mare si sarguinta si din abjectu. abjectu a fost primul blogger cu un stil mai fara perdea. retardul de radu a prins ideea, i-a copiat aluia stilul si tin’te de treaba…. se umfla in boase ca e plin de umor. ce face el numai umor nu e. il imita pe abjectu dar ala are si stil, si poveste, si talent cu carul.

  • Eu am venit cu un pandispan. Unde il pot dona?

  • Site-ul de de știri false se războiește la cuțite cu umoristul fals care îi plagiază pe Maddox, George Carlin etc.
    http://tekste.wordpress.com/

  • Stiti care e culmea, voi o echipa intreaga nu aveti atatea glume calumea cat are trolul de Radu :))

Postari recente

Vezi mai mult