A apărut ungurul hibrid: a renunțat la cal, dar a păstrat penisul de la el

Premieră de senzație la Târgul Uman de la Budapesta, unde cercetătorii maghiari au lansat prima variantă de ungur hibrid. ”Un mare pas tehnologic”, ” sau ”Un ungur cum nu credeai că este posibil” sau ”Dic, bețaș, cât ditamai p… are ungurul ăsta!” sunt doar câteva din titlurile presei internaționale care a relatat subiectul.

”Suntem totuși în secolul XXI, deci era timpul ca ungurul să renunțe la cal”, spune șeful echipei de cercetători maghiari. ”Nu ne-a lăsat însă inima să renunțăm și la penisul de cal, din motive pe care sunt sigur că toată lumea le înțelege, așa că l-am integrat ungurului și astfel s-a născut această variantă hibridă. Ungurul nu mai are cal, dar are totuși ceva de la cal.”

Cercetătorii maghiari au ținut să tempereze însă entuziasmul general și au precizat că încă există multe bug-uri la ungurul hibrid. ”L-am trimis de câteva ori în Ardeal, să vedem dacă-l revendică, însă el a continuat drumul până-n Mongolia și s-a stabilit acolo”, spun cercetătorii. ”E ca și cum caii, nu ungurii au fost primii în Ardeal, ceea ce e absurd. Sper să remediem problema cât mai rapid.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
6 noiembrie 2017 10:15
Citește mai mult despre: cal cercetator ungru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult