Controlorii de la Otopeni au găsit în bagajul unui pasager piciorul Angelinei Jolie!

Descoperire şocantă făcută în acestă dimineaţă de agenţii de pe aeroportul „Henri Coandă”! La controlul bagajelor, ei au găsit în valiza unui pasager piciorul Angelinei Jolie, devenit faimos ca urmare a ceremoniei Premiilor Oscar de anul acesta! Controlorii de bagaje spun că imediat ce au recunoscut imediat piciorul, pe care l-au văzut în zeci de poze din presă, s-au şi gândit că e ceva în neregulă.

Pasagerul a fost arestat atunci când nu a putut prezenta acte care să justifice provenienţa şi destinaţia membrului inferior al Angelinei. Conform controlorilor de bagaje pe Otopeni, piciorul fusese pliat în două pentru a încăpea în bagajul de mână: „Iniţial nu ni s-a părut nimic suspect, na, era o cursă low-cost, am crezut că e o pulpă de curcan, şi-o fi luat omul o gustare. L-a dat de gol însă faptul că odată cu piciorul pusese în bagaj şi o bucată de covor roşu, care pur şi simplu ne-a sărit în ochi”.

Experţii veniţi pentru a confirma identitatea piciorului spun că nu sunt totuşi 100% siguri că acesta i-a aparţinut Angelinei Jolie şi că, până la o analiză ADN, ar putea la fel de bine să fie vorba de piciorul lui Viorel Lis, de exemplu. Autorităţile au încercat fără succes să-l contacteze pe Brad Pitt pentru a le confirma dacă soţiei sale îi lipseşte sau nu vreo parte a corpului.

Pe acelaşi subiect:
Cursele low-cost nu pot ateriza pe aeroportul Otopeni fiindcă nu au rovinietă!
Angelina Jolie a adoptat o religie săracă din Africa
Buzdugan a sunat la 112 pentru a anunţa că pe Aeroportul Băneasa se află o bombă

Scris de TNR
30 martie 2012 10:03

Alte articole

Vezi mai mult