Inspectorii ANAF trag linie după descinderea în Vamă: “Am dat amenzi, dar am luat sifilis!”

Descindere cu ghinion pentru inspectorii ANAF. Cei care de 1 Mai au făcut imprudenţa de a merge în control în Vama Veche s-au pricopsit cu boli venerice necruţătoare şi sunt în prezent internaţi într-un spital de specialitate. Medicii spun că ce e mai interesant e că au luat sifilis şi gonoree nu prin contact sexual, ci de pe bancnotele primite de la comercianţii care au plătit amenzile.

“Avem 2 în stare foarte gravă, cu o tulpină agresivă de gonoree, numită Gonoreea Vamaiotului, care îţi dă o usturime în gât ce nu poate fi stinsă decât cu perfuzii de bere. Pentru că la noi în spital se dă multă şpagă, le-am făcut anestezie generală, să nu se streseze aiurea”, explică medicul Geo Lemandroi.

Medicii spun că din fericire inspectorii ANAF încă aveau la ei banii confiscaţi, pe care sunt nevoiţi să îi folosească în continuare pentru “analize”, dar femeia de serviciu a spitalului spune că medicii ar fi băut deja banii la un birt de lângă spital, numit Camera de Gardă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
4 mai 2015 18:05

Alte articole

Vezi mai mult