Un pădurar din Călăraşi a fost abuzat sexual de un urs brun

Incident mai puţin obişnuit într-o comună din judeţul Călăraşi: un pădurar a fost agresat sexual de un urs. Din informaţiile noastre, pădurarul a fost suprins de urs cu pantalonii în vine, în timp ce-şi făcea nevoile după un tufiş. El nu a vrut să ofere prea multe detaliilor poliţiştilor de la secţia unde a depus plângere penală împotriva ursului agresor, limitându-se la prezentarea unui act de la IML din care reiese clar că a fost abuzat sexual.

Pădurea şi împrejurimile acesteia au fost împânzite cu anunţuri cu portretul robot al ursului, oferindu-se chiar o recompensă de 1.000 de le lei celor care oferă informaţii care pot duce la identificarea şi capturarea agresorului.

Se pare că incidentul i-a afectat cel mai mult pe hoţii de lemne din comună, care se plâng că, din cauză că îşi desfăşoarea activitatea exclusiv noaptea, le este efectiv frică să mai intre în pădure.

Update: Din motive neprecizate, pădurarul a decis să-şi retragă plângere împotriva ursului, ceea ce i-a făcut pe poliţişti să presupună că violul nu a fost tocmai viol.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
17 septembrie 2010 13:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult