Atenţie, pietoni! Mulţi bucureşteni se cred încă în Vamă şi fac pipi de la balcon!

Bucureştenii care au azi treabă prin oraş sunt sfătuiţi să nu-şi uite acasă umbrela. Deşi nu s-a anunţat nicio ploaie, ca în fiecare zi de luni în Bucureşti există foarte mulţi cetăţeni care au impresia că încă sunt în Vamă, ies pe balcon şi urinează, crezând că sunt pe malul mării.

“Nu ştiu cum s-a întâmplat. Am dat la o parte draperiile, aveam senzaţia că ies din cort. Am tras plasa de ţânţari şi am simţit primele raze de soare mângâindu-mi faţa. Credeam că adie o briză, dar de fapt era aparatul de aer condiţionat. Când m-am dezmeticit mă pişam de la balcon pe trecătorii de pe trotuar”, spune Robert Acrişor, bucureştean care a rămas cu gândul la naturaleţea din Vama Veche.

Cazul lui Robert Acrişor nu e singular. Un alt bucureştean a păţit ceva asemănător, dar cu consecinţe ceva mai serioase.

“M-am trezit, am ieşit din garsonieră, aveam senzaţia că ieşeam din cort şi că mă duc să fac pipi în singura toaletă publică din Vamă. La un moment dat am auzit vocea administratorului: Ce faci, domne, de ce te pişi pe ghereta mea? Ăla a fost momentul de trezire totală”, povesteşte Decebal Popescu, alt bucureştean atins de mirajul Vămii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
3 august 2014 22:48
Citește mai mult despre: balcon pieton vacante vama Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult