În Vamă nu e chiar atât de rău! Un român a rămas în Bucureşti şi a trebuit să se ducă la o nuntă

Nu-i plăcea Vama Veche, dar viaţa i-a dat o lecţie! La scurt timp după ce a refuzat să se alăture prietenilor săi, care mergeau la mare, un tânăr din Bucureşti şi-a adus aminte că era invitat la o nuntă. Din păcate pentru el, trenul de Mangalia plecase deja, astfel încât nicio scuză nu l-a mai putut salva de la o zi chinuitoare în rolul de nuntaş – la biserică, la primărie ŞI la restaurant.

“Credeam că o să fie un weekend obişnuit – m-am gândit că am multe de făcut prin casă, că îmi rămâne nişte timp să fac o plimbare prin parc, să dau pâine la raţe… Ce să caut în Vamă, ziceam. E zgomot, e aglomeraţie, plaja e plină de chiştoace, apa e tulbure”, spune tânărul. “Uitasem complet că Nicu şi Graţiela se căsătoresc!”

“În momentul în care mi-am adus aminte, evident că mi-am strâns bagajul de Vamă cât am putut de repede şi am alergat spre gară, dar trenul tocmai pornise. Am încercat să-l prind, i-am strigat mecanicului ‘Am o nuntăăă, am o nuntăăă’, dar cred că era surd sau pur şi simplu sadic, fiindcă n-a vrut să oprească trenul, să urc şi eu. Ce era să fac? M-am dus la nuntă”, povesteşte bucureşteanul, prins de 35 de minute într-o horă cu nişte neamuri de la ţară ale miresei.

“Casă de piatră”, a adăugat un alt nuntaş, abia stăpânindu-şi lacrimile.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
26 iulie 2015 11:17
Citește mai mult despre: invitatie mare nunta soare vacanta Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult