Maneliştii, disperaţi să scape de ANAF! Unul dintre ei minte că îl cheamă Chirilă şi cântă rock

Raziile Fiscului în palatele maneliştilor s-au soldat cu confiscări de milioane, dar mulţi interpreţi de manele nu se dau bătuţi aşa uşor! Unul dintre aceştia a făcut un scandal monstru când inspectorii ANAF i-au bătut la uşă, susţinând nici mai mult, nici mai puţin decât că el nu e manelist, ci îl cheamă Chirilă, are o formaţie care se cheamă Vama Veche şi cântă soft rock cu influenţe blues şi progressive.

“N-am mai întâlnit aşa tupeu de când mă ştiu”, spune ofiţerul ANAF Decebal Popescu. “Nici măcar nu avea cine ştie ce de declarat, a scăpat uşor, putea să ne scutească de tot circul şi să recunoască. Urli cât te ţin plămânii că nu eşti manelist, dar umbli descheiat la cămaşă şi cu o sută lipită pe frunte. Las-o jos, că măcăne!”

Văzând că nu-i poate păcăli pe inspectorii ANAF, interpretul a încercat să se scuze declarând că are doar 18 ani, în vara asta urmează să se îndrăgostească şi se va întoarce bărbat, dar nici aceste minciuni mai puţin evidente nu i-au înduplecat pe oamenii legii.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
19 august 2015 00:08

Alte articole

Vezi mai mult