Scărlătescu, în pericol? Producătorii „Chefi la cuțite”, în discuții cu un bucătar și mai urât

Aventura lui Cătălin Scărlătescu la emisiunea „Chefi la Cuțite” pare să se apropie de final. Deși a slăbit aproape două kilograme în cinci sezoane, producătorii tot nu sunt mulțumiți de prestația acestuia și au început discuțiile cu un chef și mai urât.

„Nu încape îndoială, Cătălin este unul din cei mai urâți bărbați din România, practic pentru el a fost scrisă expresia «un pic mai frumos decât dracul». Dar intenția echipei este mărirea audienței, chiar abordarea pieței internaționale, și acolo nu te poți prezenta cu un urât de duzină”, a declarat o sursă din cadrul producției TV.

O variantă luată în discuție a fost Răzvan Exarhu, care a prezentat o emisiune de bucătari până a fost scoasă din grilă, dar s-a opus chef Bontea, care a precizat că deși Exarhu este suficient de urât, nu crede că e cazul să fie în juriu un bucătar și mai neamuzant decât el. Cel mai probabil înlocuitorul lui Cătălin va fi Brutto Cabreze, un bucătar italian care a lucrat la mai multe circuri din Italia și din Europa.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

8 noiembrie 2018 17:21
Citește mai mult despre: chefi la cutite scarlatescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult