De data asta chiar se poate spune că Vama nu mai e ce-a fost. Turiștii care au ales Vama Veche pentru minivacanța de 1 Mai au trăit un șoc odată ajunși pe plajă: dacă acum o lună valurile aduceau la mal pachețele cu cocaină, acum nici urmă de ele. Maxim niște alge, dar nu e ca și cum algele pot fi trase pe nas.

vama_veche_plaja_de_sus.jpg ”Dezamăgirea celor din Vamă este evidentă”, povestește un martor. ”Lumea se uită cu tristețe în ochi spre malul mării, dar nimeni nu se-ndreaptă într-acolo. Nu, pentru că valurile nu aduc nimic. Acum o lună toți turiștii ar fi stat pe câteva rânduri la malul mării, iar acum toți stau la distanță. E clar, Vama nu mai e ce-a fost.”

”Mi-am luat o mare mu*e venind în Vamă”, s-a plâns un turist. ”Păi eu am venit aici cu gândul la cocaină gratis, dar nici vorbă de așa ceva. În loc de cocaină am parte de alcool, care mai și e pe bani. Nu mai zic de cât ar trebui să scot din buzunar pentru un joint. Dar așa e în România, se fură, deci n-ar trebui să mă mire c-a dispărut toată cocaina de pe plajă. Țară de hoți!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 01.05.2019 15:02 Monden

National Cinematografic