Dragnea continuă acuzaţiile! Şeful PSD susţine că guvernul Cioloş a furat soarele şi în seara asta

Preşedintele PSD nu mai conteneşte cu acuzaţiile la adresa guvernului tehnocrat! Într-un discurs susţinut în faţa unei mulţimi de ţărani înarmaţi cu torţe şi furci, Liviu Dragnea a atras atenţia asupra încă unui presupus jaf comis de Cioloş şi discipolii săi: furtul Soarelui, “un act mârşav, care a cufundat întreaga ţară în întuneric încă de pe la cinci după-amiaza”.

“Pregătiţi funiile de usturoi şi ţăruşii! Cioloş şi ceilalţi vârcolaci vor cu tot dinadinsul să ne răpească Soarele, ca să nu îi vedem când fură bogăţiile ţării”, a explicat Dragnea, adăugând că ipoteza predată la şcoală, “cu orbita în jurul pământului şi alte tâmpenii”, e o minciună soroşistă, propagată de homosexuali.

Deşi panica începuse să îi cuprindă pe superstiţioşii mai puţin alfabetizaţi, Dragnea a îndemnat la calm, spunând că PSD va face tot posibilul să aducă astrul zilei înapoi pe cer până mâine dimineaţă. “Dacă peste 12 ore nu e din nou lumină, cabinetul Grindeanu îşi va da demisia”, a anunţat liderul social-democraţilor.

Ca de obicei, lupta împotriva vârcolacilor va fi finanţată de la bugetul de stat, dar nu va costa chiar atât de mult, a încheiat Dragnea, dirijând o fanfară cu un sceptru din aur masiv.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
9 ianuarie 2017 17:23
Citește mai mult despre: Ciolos Dragnea furt guvern soare superstitii varcolaci

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult