După 1 iunie jandarmii vor amenda românii prinși că nu se relaxează

România schimbă din nou regulile. De la 1 iunie populația va fi obligată să se relaxeze și să uite de Covid, iar forțele de ordine se vor asigura că toată lumea se relaxează. Românii prinși tensionați sau încrâncenați vor fi amendați cu până la 2000 de lei, pentru refuz de relaxare, și vor fi conduși la cea mai apropiată terasă, unde vor petrece 14 zile de relaxare instituționalizată.

”Guvernul adoptă principiul simetriei. Din 1 iunie, relaxăm măsurile Covid, deci aplicăm restricțiile în sens invers. Între orele 22 și 5 trebuie să stai doar afară și dacă vrei să intri în casă îți trebuie un motiv întemeiat, nu poți să stai în casă așa”, explică Raed Arafat. În exterior, masca se poartă, dar nu și pe nas, că trebuie să ne obișnuim treptat cu relaxarea.

Ca să demonstreze că s-au relaxat și că nu se mai tem de Covid, românii vor fi obligați să se sărute pe gură cu jandarmii care îi opresc să-i legitimeze. Românii prinși izolați ilegal în case vor trebui să arate o declarație pe proprie răspundere că au fost nevoiți să intre, unde vor bifa următoarele motive întemeiate: a) nu am găsit toaletă publică b) am uitat gazul/apa deschise sau c) am de dat niște găuri cu bormașina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 mai 2021 11:19
Citește mai mult despre: amendă covid jandarmi relaxare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult