Tiriștii exultă! Pițipoanca ajunsă deputat PSD de Ilfov spune că își menține ”biroul” de pe Centură

Din nou, Centura Bucureștiului are o demnă reprezentată în Parlamentul României! După asistenta lui Dragnea, Corina Ștefănescu, acum 4 ani, de data asta tiriștii se vor simți reprezentați de Alexandra Corina Bogaciu, o pițipoancă care te duce cu gândul la o asistentă TV care are des treabă pe centură.

Dar cea mai bună veste pentru tiriști este că pițipoanca a promis că nu renunță la ”biroul” de pe Centură. Doar că acum, ea fiind deputat, prețurile vor crește considerabil. De asememea, s-a mai stabilit că în parcarea de la Parlament vor fi acceptate și tiruri – din motive evidente. Și, bonus, șoferii de tir se vor putea și ei acredita la Parlament, la fel ca jurnaliștii, ca să poată intra ușor în clădire de fiecare dată când au o ”urgență” cu proaspăta deputată.

”E adevărat, are numai poze de pițipoancă, are doar studii medii, n-are experiență, dar, pe de altă parte, este nepoata lui Pandele”, i-a luat apărarea pițipoancei infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea. ”Recunosc, încă n-am văzut-o la treabă, dar am auzit numai lucruri bune despre ea, sunt sigur că nu mă va dezamăgi. Nici pe mine, nici pe colegii mei.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 decembrie 2016 14:34
Citește mai mult despre: centura deputat pitipoanca PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult