Scandal major în industria de panificaţie. Un important producător de ambalaje s-a declarat şocat că unele brutării din țară folosesc pungile lor, care nu sunt destinate alimentaţiei, destinaţia lor fiind cea de pungi pentru animale de companie, potrivit unor surse.

paine_punga_plastic.jpg Cei de la firma de ambalaje SC Reciclop Pungomax SRL îndeamnă brutăriile să stopeze comercializarea produselor ambalate în pungile lor: “Doamne, mi-e rău, nu cred că pâinea a intrat în contact cu pungile alea”, spune directorul Pungomax, care refuză să spună mai precis care e problema cu ele, alimentând zvonurile că la mijloc ar fi ceva necurat.

Sindicatele din învăţământ cer interzicerea fondului clasei prin lege. "Singura clasă care are dreptul la banii părinţilor e clasa politică!"

China afirmă că a devenit prima putere comercială mondială, depăşind SUA. Obama l-a ameninţat pe preşedintele chinez: "Anul ăsta nu-ţi mai dau să copiezi."

Victor Ponta îl compătimeşte pe Schumacher. Căruia i-a fost de multiple ori copilot, conform CV-ului.

Banca Transilvania a deschis o sucursală la Roma. Aceasta va avea primul bancomat vorbitor care cere "măcar câţiva cenţi" trecătorilor.

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, deschis cu două zile mai devreme. Mii de români îl vor vizita, invidioşi că ei au acasă doar caloriferul de gheaţă.

Oprescu: Patriarhia nu a cerut bani pentru Catedrală. E una din rarele ocazii când poţi să exclami "Şi uite aşa o barbă avea!" şi la propriu, şi la figurat.

Hackerii au obtinut date despre 40 de milioane de carduri. Mai grav e că nevestele au obţinut date despre şi mai multe carduri.

Lamborghini lansează un înlocuitor pentru Gallardo. Se cheamă Cocallardo şi face de 3 ori mai mult zgomot noaptea pe bulevardul Unirii.

Ponta: Muzeul Antipa are nevoie de o extindere. Încă o locuinţă de protocol pentru Iliescu?

Nicolaescu: Spitalele sunt pregătite pentru sărbători. A trebuit scobit un munte pentru amenajarea celui mai mare depozit de Triferment din lume.

Dan Diaconescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Fiindcă nu erau celule libere, va fi mutat în fostul sediu al OTV, care e cam la fel de spaţios.

Dorin Cioabă vrea să-şi facă partid. "Dacă se înscriu toţi regii autoproclamaţi ai romilor, iese mai mare şi decât PSD-ul."

Gigel Ştirbu şi Toni Greblă au depus jurământul. Între timp, în Berceni avea loc o reglare de conturi între temuţii interlopi Cantacuzino şi Sturdza.

Angela Merkel, realeasă cancelar al Germaniei. Treabă nemţească! E la al treilea mandat şi încă nu i-au schimbat nicio piesă.

Vulcanul Etna continuă să erupă. Asta în ciuda intervenţiei de urgenţă a autorităţilor, care au deversat 2 camioane de Smecta în craterul acestuia.

Chevron a împărţit rechizite şi dulciuri către 600 de copii dintr-o comună vasluiană. În mod suspect, în toate cărţile de colorat distribuite, oamenii erau verzi.

Gigel Ştirbu: "Mulţumesc părinţilor de numele care mi l-au dat." Doar e propus ministru la Cultură, nu la Gramatică!

Statul român trebuie să le plătească patronilor European Drinks 376 milioane de lei. Altfel, fraţii Micula ameninţă că vor otrăvi cu cianuri o bună parte din populaţia ţării. Ca şi până acum.

Ponta, huiduit la Cluj. Din păcate, fiind vorba de ardeleni, până au terminat "No..." şi au început huiduiala propriu-zisă, premierul plecase de 3 zile.

Încă un hoţ de tablouri român, prins în Marea Britanie. Metoda e simplă: îi faci portretul robot, îl atârni undeva şi aştepţi după colţ.

România este printre cei mai importanţi producători de piese pentru biciclete din UE. Explicaţia? Importăm foarte multe biciclete, şi la ce drumuri avem, se dezasamblează singure.

Click şi Libertatea vând cât următoarele şapte ziare centrale la un loc. E şi normal! Ziarele "serioase" au mai multe pagini, deci cumperi mai puţine ca să tai aceeaşi cantitate de salam pe ele.

O invenţie românească privind regenerarea nervilor periferici, premiată cu aur la Bruxelles. Explicaţia: "Când stai la periferia Bucureştiului şi munceşti în centru, îţi trebuie nervi capabili să se regenereze."

8 din 10 olandezi vor ca frontierele să rămână închise pentru români. "Chiar şi când mergem în vacanţă, avem grijă să lăsăm o lumină aprinsă la graniţă", au spus aceştia.

Peste 120 de capodopere, scoase la licitaţie. Românii nu par interesaţi de Tonitza şi Brauner, spunând că şi-au luat deja electrocasnice vinerea trecută.

Dacia Duster Army a participat la parada de 1 decembrie. Cine vrea, poate să o vadă şi acum! A rămas în pană sub Arcul de Triumf.

Incendiu la o casă de modă de pe Calea Victoriei. O trecătoare a văzut furtunul pompierilor şi a fost foarte curioasă cât costă acel şal minunat.

Ponta: Astăzi vom debloca 1000 de posturi în sănătate. 1000 de medici se bucură că vor câştiga puţin mai mult decât când erau şomeri.

China va lansa o sondă spaţială botezată "Iepurele de jad". Probabil se va îndrepta spre Marte, singura planetă de culoarea morcovului.

Aproape 600 de accidente, produse în 2013 de şoferi trecuţi de 70 de ani. Nici unul nu a fost produs de vreun şofer trecut de 100. E clar că şofatul se îmbunătăţeşte cu vârsta.

China a testat cu succes prima sa dronă invizibilă. "Serios!", au ţinut să adauge oficialii de la Beijing.

Strămoşii amerindienilor vin din Siberia. Să le spunem americanilor că înainte să vină ei, pământul ăla era plin de ruşi?

Germania va avea un salariu minim naţional. Acesta va fi calculat folosind formula "cât să moară românii de ciudă".

Playerul Winamp, aproape de sfârşitul vieţii. Mulţi cântăreţi care se jură că nu fac niciodată playback şi-au anulat concertele în mod misterios.